Sunseeker Predator 68 - Charter

Sunseeker Predator 68 Tranquility Marina Botafoch
Personen: 10
Jaar: 2005
Motoren: 2 x 1300 HP MAN
Toys: Jet ski

Prijs vanaf € 3.600 per Dag

 

Details

 

Van plan uw jacht te verkopen?

De verkoop van zijn jacht in Ibiza

Wij kunnen u professioneel vertegenwoordigen, zowel via internet als via ons netwerk van partners en zo kunnen wij u helpen bij het op korte termijn vinden van de juiste koper voor uw jacht of ligplaats.

Neem contact op met ons team

Wij willen ons graag voorstellen als uw partner op het gebied van jachten voor Ibiza en Formentera.

 

Ibiyachts is gespecialiseerd in het verlenen van jachtservice op maat aan onze klanten op en rondom de Balearen. Onze ligging is ideaal: in de wereldberoemde jachthaven Marina Botafoch op het eiland Ibiza.

Of u nu van plan bent een jacht te kopen of te verkopen, ons professionele team staat klaar om u advies en hulp te geven bij welke vraag dan ook. Het maakt niet uit of u juridisch advies nodig heeft of alleen wat hulp, wij willen er voor zorgen dat u een fantastische jacht-belevenis heeft tijdens uw vakantie op de Balearen. Onze klanten kunnen ook gebruik maken van onze onderhoudsservice voor jachten, zodat ze er zeker van zijn dat hun jachten in perfecte staat worden onderhouden en veilig en zeke afgemeerd.

Wij streven naar het leveren van kwaliteit zodat onze klanten tevreden zijn. Wij hebben een grote verscheidenheid aan schepen en een aantal van de meest ervaren en competente bemanningen tot onze beschikking.

Ibiza yahct broker and charter agency

Ibiyachts wil u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan ons op de "Boot" Düsseldorf.

Riva 72 for Sale

Ibiyachts, uw jachtservice op de Pitiusen wil iedereen bedanken die tijdens de "Boot" een bezoek heeft gebracht aan onze stand van Lengers Yachts, de officiële Ferretti Group, dealer voor de Benelux en Duitsland, waar we de actuele modellen van Pershing, Ferretti en Mochi Craft presenteerden.

Het was een heel geslaagd jaar, met één van de meest indrukwekkende stands en de aanwezige verkoopteams hebben twee van de tentoongestelde jachten tijdens de beurs kunnen verkopen, jachten die nu al in het bezit zijn van hun nieuwe eigenaars. Verder zijn er vijf andere contracten getekend en dat is een zeer goed teken voor het zomerseizoen 2015.

Nogmaals, bedankt voor uw bezoek en we hopen u in 2015 weer te zien.